torstai 16. lokakuuta 2014

Sairastelua ja treeniä

Ei ole tullut päivitettyä blogia taas pitkään aikaan. Syksy on ollut aika raskas - lähinnä Funya sairastelun takia.

Funyalla huomasin pienen patin jo puolitoista vuotta sitten ja sitä monet epäili rasvapatiksi. Kesällä patti rupesi yllättäen kasvamaan ja otettiin sitten ohutneulanäyte - harmi etten silloin ollut kerennyt tutkia asiaa tarkemmin sillä olisin pyytänyt patin poistoa heti. Funyaa hoidettiin Sovet lääkäriasemalla. Tuo ohutneulanäyte tulokset olivat - mastsoluja. Funya nukutettiin ja otettiin koepala tuloksena Tyyppi II.  Patti poitstettiin ja myös lähellä ollut imusolmuke joka oli myös tarkoitus tutkia.
Lääkäriasema oli jättänyt imusolmukkeen testaamatta ja myös tuon patin vastauksista oltiin montaa mieltä. Välillä oli puhe että vastaus ei sovi leikattuun alueeseen ja että imusolmukekin olisi lähetetty testattavaksi ja sitten tulikin tieto että imusolmuketta ei oltu lähetetty testattavaksi. Ihan varmaa luotettavaa vastausta Funyan tilasta ei saatu.

Funya voi tänä päivänä hyvin, syö, ja riehuu entiseen malliin. Toivottavasti pysyy terveenä!

Funya koepalaoton jälkeen

Funya patin + imusolmukkeen poiston jälkeen
Funya toipilaana;-)

Bruno on voinut erinomaisesti ja vilkas oma itsensä taas. Brunon ruokahalut hävisi kun Funya sairastui. Nyt maistuu taas;-) Bruno on haussa edennyt hyvin. Ilmaisee haukulla ja ilman houkutin purkkia.
Bruno haku treeneissä - hajuvainulla


Bruno ja loppupalkka :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti